O nama

Cards d.o.o. je kompanija koja je u komplementaran tim povezala dokazane profesionalce iz svijeta bankarstva, IT i korporativnog biznisa. Za kratko vrijeme Cards je na lokalnom tržištu, ali i šire, postao prepoznatljiv brend prvenstveno zahvaljujući vlastitim inovativnim Fintech rješenjima.

Svoju poziciju na tržištu koje se iz dana u dan dinamično transformira gradimo na kreativnosti, profesionalizmu i kvalitetu. U potpunosti smo posvećeni misiji da savremene tehnološke trendove naši klijenti prepoznaju kao poslovne prilike za vlastiti razvoj. U lancu vrijednosti naša uloga je da kroz ponudu novih Smart Payment platformi i m-servisa optimiziramo vrijeme potrebno za realizaciju različitih načina novčanih transfera. U domenu integrirane sigurnosti i zaštite cijelog ovog vrlo osjetljivog procesa slijedimo svjetske trendove i najbolju praksu.

Stalnim ulaganjem u znanje testirano kroz ispunjenje najviših profesionalnih i sigurnosnih standarda  našim klijentima osiguravamo dugoročno partnerstvo na obostrano zadovoljstvo. 


Vizija

Vlastitom inovacijom kreirati paletu Smart payment rješenja sa kojima će naši korisnici novčane transfere rješavati brže, jednostavnije, jeftinije i sigurnije od postojećih.Misija

Cards Smart payment platforme i m-servisi povezuju korporacije, banke, javni sektor i pojedince u jedinstven visoko siguran i pouzdan eko-sistem koji našim partnerima na principu 24/7 omogućava usluge instant plaćanja, centralnu evidenciju o svim obavljenim transakcijama i Anti-Fraud zaštitu.